Sommar, sommar, sommar…

Äntligen är sommaren här, lite blåsig men med sol. Som ni säkert förstår är det med sommaren i antågande och sommarlovet som redan inletts så får stiftelsen många ansökningar om allt från bidrag till sommarkläder, badkläder, inträden till bad och frågor om bidrag till resor och läger. För er är det bra att veta att vi inte godkänner t ex utlandsresor eller bidrag om stora belopp. Alla ska ha en möjlighet att kunna få bidrag, ibland inte så stora men viktiga ändå. Nedan ser ni lite om vad som godkänts under Juni månad.

Som exempel har vi godkänt följande,

Två ansökningar till att få medverka på Udominate Baskets sommarläger är godkända av beredningsgruppen för att dessa barn ska få tränas av och lära sig av Sveriges silvermedaljörer i Basketligan.

3 barn, två pojkar och en flicka har också fått bidrag för att medverka på ett konståkningsläger som går av stapeln mitt under brinnande sommarsol.

Från oss på Stiftelsen Sveriges Barn till er som stöttat oss, tack, tack och tack. Det ni gör är viktigt och tillsammans med Er, gör vi skillnad för många.

Kommentera